0764 440 070 rezervari@alinabtravel.ro
0764 440 070 rezervari@alinabtravel.ro

OFERTA DE REVELION BANSKO. PRETURI INCEPAND DE LA 439 EURO!

0
OFERTA DE REVELION BANSKO. PRETURI INCEPAND DE LA 439 EURO!

Bansko  este un oraș și o populară stațiune de schi în sud-vestul Bulgariei, situat la poalele Munților Pirin, la o altitudine de 925 m deasupra nivelului mării.

Cazare la:

Murite Park Hotel 4*

Perioada:

29.12 – 03.01.2023

Ce este inclus?

  • FARA TRANSPORT
  • 5 nopți cazare
  • Camera Dubla Standard in Regim de masa demipensiune
  • Asistență turistică in limba romana

Ce nu este inclus?

  • Taxa hotelieră - se achită la recepție de catre client. Aceasta diferă ȋn funcție de clasificarea hotelului și destinație
  • Taxele de intrare la obiectivele turistice
  • Alte taxe și cheltuieli personale
  • Programe opționale
Descriere și facilități hotel

Hotelul Murite Club oferă facilităţi şi unităţi de cazare superbe, în valea liniştită Razlog, înconjurată de un peisaj muntos impresionant. Accesul la internet WiFi este gratuit în toate zonele hotelului. Parcarea este gratuită, iar oaspeţii au la dispoziţie un serviciu gratuit de transfer cu autobuzul la Bansko.

Complexul este format din 4 clădiri tematice – clădirea principală Azalia, Orchid, Kamelia şi Jasmin. Clădirea principală găzduieşte un centru luxos de spa şi wellness, o piscină interioară încălzită accesibilă gratuit, saună, baie de aburi, cadă cu hidromasaj şi sală de fitness. De asemenea, hotelul are un hol confortabil, un colţ pentru copii, un restaurant cu şemineu, magazine, un club de noapte şi o sală de jocuri.

Toate apartamentele au podea din lemn de stejar şi cu mochetă în dormitor, precum şi balcon cu vedere la munte. Acestea includ TV prin satelit, canapea şi iPod docking station cu sistem home entertainment. În plus, unele apartamente au o bucătărie mare.

Oaspeţii Hotelului Murite Club pot savura micul dejun la restaurantul proprietăţii. Seara, cocktail-barul serveşte o gamă largă de băuturi şi gustări. Hotelul Murite Club oferă servicii de îngrijire a copiilor.

Hotelul se află la 10 minute de mers cu maşina de Bansko, la 5 km de Razlog şi la 300 de metri de Terenul de golf Pirin.

Fotografii